Contact Me

Sila tinggalkan mesej anda di ruangan komen dan chat box. Jangan spam, coz macam korang, Ai pun tak suka kat spam. Korang boleh tanya apa je tentang blog Ai, dan Ai akan reply pertanyaan korang. Insya-Allah..

Kalau berminat untuk dapatkan khidmat review produk, boleh email pada Ai: linzkushina@gmail.com

2 comments:

  1. so macamana ye result bengkak kelenjar tu? sekarang dah okay ke? sy 2bulan lepas kena pastu p hospital kata xde ape. lama2 mengecil tapi x hilang. sekarang ada balik tetiba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Bengkak tu bukan kanser.. Cuma macam jerawat or bisul.. Muka Ai takde jerawat, biasanya jerawat naik di kepala.. Start bulan 10, 2017 jerawat naik kat ketiak pula.. Adeehhh.. Sebulan sekali memang timbul, jadi tanda nak 'cuti'..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...