Thursday, 31 May 2018

Kerabu Telur Masin

As'salam.. Salam Ramadhan.. Kome berbuka apa hari ni?? Ai berbuka simple-simple je..
Kali ni, Ai nak share resepi Kerabu Telur Masin.. Ai dapat resepi ni dari mukabuku.. Disebabkan Ai memang suka makan kerabu dan telur masin, so ni memang menu wajib cuba..


Wednesday, 30 May 2018

Yazid Izaham - Mudahnya Kau Berubah


Mudahnya kau berubah
Biarkan diriku pergi disakiti
Ku selalau mencoba buat kau bahagia
Meskipun ku terluka 

Tuesday, 29 May 2018

Biskut Raya Suji Viral

As'salam.. Kome buat apa hari ni??? Teman sibuk buat kuih dan biskut raya.. Hehehehe.. Tahun lepas takde mood buat biskut raya.. So dah setahun lebih tak guna oven..
My pren duk ajak beli biskut raya.. Dengan penuh yakin Ai jawab Ai nak buat sendiri.. So kena la manfaatkan cuti yang ada..

Sunday, 27 May 2018

Cari Jodoh

As'salam.. Salam Ramadhan ya karim.. Dah puas ronda bazar Ramadhan ke?? Hehehehe.. Ai setakat ni tak pergi lagi bazar Ramadhan.. 
Kali ni nak story mory pasal cari jodoh.. Macam biasa la, entry ni dah berbulan terperap.. Itu la masalah tuan blog ni.. Idea mencoret tu banyak tapi semua nya diperap diperam.. Hahahaha..

Tuesday, 22 May 2018

Fiena Mentor - Tuhan, Jaga Dia Untukku


Tuhan
Ku Mencintai Dia
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Tuhan
Ku Amat Menyayanginya
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Friday, 18 May 2018

Waktu-waktu Baik Untuk Berdoa

As'salam.. Salam Ramadhan.. Jom kita banyakkan berdoa.. Ni Ai nak share waktu yang baik untuk berdoa..


Tuesday, 15 May 2018

Hell Girl

As'salam.. Errrmmm.. Lagi 2 hari kita akan bertemu dengan bulan yang penuh dengan keberkatan.. Sama-sama la kita rebut peluang untuk menambah pahala..
Peminat anime mesti tahu cerita ni.. Kalau kat saluran animax selalu siar tengah malam.. Ai sanggup berjaga, nak tengok punya pasal.. 

Friday, 11 May 2018

Hentikan Perbalahan

As'salam.. Salam Malaysia Baru.. Woooowww!!! Memang terkejut.. Tapi tu la hakikat nya..
Ai memang tak minat langsung politik.. Tak nak ambil tau pasal politik.. Sebab Ai tak suka kutuk mengutuk, maki memaki, buruk memburuk dan apa-apa seangkatan dengannya..

Saturday, 5 May 2018

Rider Solariz

As'salam.. Semalam tak jadi MC.. Bangun pagi rasa sihat pula.. Tu yang pergi kerja.. Balik nak terus tidur rumah bapa.. So bawa HK pergi kerja.. Dah pesan kat my sis tolong bawa HB ke rumah bapa..
Huhuhuhu.. Saja nak share story sebulan yang lepas..


Thursday, 3 May 2018

Cuti Sakit Lagi

As'salam.. Errrmmm.. Tak habis lagi kisah cuti sakit.. Huhuhu.. Nak balik kerja semalam, dah siap bagi tau kat my pren yang Ai nak MC hari ni.. Hahahaha.. 
Disebabkan tak tahan sakit yang berdenyut-denyut, pagi-pagi buta Ai terus pergi klinik.. 

Tuesday, 1 May 2018

Adzrin - Bukan Yang Terbaik


Inginku luahkan semuanya
Namun tak pernah diberi masa
Inginku cuba berterus terang
Namun tak pernah diberi peluang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...