Friday, 9 March 2018

Baby besaq, du du du

As'salam.. Dah baring-baring nak tidur.. Hehehe.. Lepas solat isyak je, memang nampak tilam dan bantal je la..
Sebenarnya, penat travel je lebih.. Kalau kerja, stress sebab guna sistem baru.. Line pula slow ya ampun.. Adeeehhhh.. So dah jadi berganda slow dan stress.. Hahahaha..

Hari ni Ai ada exam online lagi.. Terima kasih kepada my pren yang beriya-iya temankan Ai dari mula sampai tamat exam.. Baru la deme tau macam mana gempaq giler soalan-soalan nya.. Hehehe.. Nasib la ada deme, sebab Ai selalu panic bila jawab exam..

Ok, bukan nak story mory pasal kerja.. Wah.. Esok birthday HK yang ke-4 tahun.. Dah besar anak teruna Ai.. Tadi masa tengok pic HK umur 4 bulan..
HK: siapa baby tu umi??
Umi: eerrrmmmm... Siapa ye??
HK: saya la.. Wah! Kecil nya saya..
Umi: hahahahaha

Masa baby takde la debab.. Sekarang, HK membesar dengan jayanya.. Umi nya je yang tak besar-besar.. Weeeekkkk..
Dan bermakna umur solariz pun dah cukup masa untuk minta 'qiqah'.. Hehehehe.. Sebab Ai beli solariz masa besday HK tahun lepas.. 

Sekarang senang, deal online je.. Nanti dah siap tinggal bayar je.. Memandangkan tengah bulan, dah guna duit untuk servis iriz dan gaji bulan lepas terawal sangat dapat.. So ambil yang 3rd party je la.. Hehehehe..


Nota Jari: Upah deme makan sagu gula melaka je sebab temankan Ai jawab online exam..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...