Pengalaman Interview Jawatan: Pembantu Tadbir (Kewangan)

As'salam.. Sorry lama tak mencoret.. Idea banyak tapi macam biasa lah.. Bila tak mencoret means Ai terlalu sibuk or terlalu banyak masalah.. Ye, masalah datang bertimpa-timpa.. Insya-Allah, nanti dah reda Ai akan story..
Sesaja buka blog.. Baru terperasan ada new  comment.. Semoga yang membaca coretan Ai ni, terus kuat dan tabah menghadapi ujian Allah.. Tahun lepas, adik ni dah pernah komen..

Segalanya Dengan Izin Allah

Amboiiiii.... Tuan blog lama menyepi.. Hehehehe.. Ada yang rindu ke??? 

Banyak story mory sebenarnya.. Tapi kena tapis dulu supaya sesuai untuk bacaan umum.. Hahahahaha.. Korang mesti tak tau, kan.. Blog Ai ni ada penapis piawaian.. Tak pernah lantik pun.. Tapi tu la.........

Karnival Promosi & Jualan Produk Industri Asas Tani

Minggu lepas masa layan mukabuku, ternampak mukabuku fama batu kurau.. Ai memang follow page dorang sejak 2015.. Senang nak tau bila dorang buat lelongan durian.. Hahahaha..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...