Kepala Lutut Teralih Lagi

Yuhuuuuuu... Lama nya tak munculkan diri.. Ai sibuk sesangat.. Banyak perkara yang berlaku.. Hanya pada Allah tempat Ai mengadu..
Ni apa kes pula tunjuk pic kaki orang???.. Hahahahaha.. Alkisahnya, Ai kan memang ada masalah lutut.. J-Sign.. Dah lupa apa istilah perubatannya.. Masa last check-up kat hukm tahun 2013, doc kata kena operate betulkan tulang lutut Ai.. 

Cara Buat New Entry For Beginner

As'salam... Ada yang dah cuba buat blog ke?? Senang je kan.. Harap faham la tengok video tu.. Ok, kali ni nak share cara untuk buat entry pula..

Cara Buat Blog For Beginner

As'salam.. Ada tak yang nak belajar buat blog??? Meh cuba ikut tutorial ringkas dari Ai ni.. Semoga bermanfaat..

Tak Putus Asa BerBLOG..

Adoiiii.. Sakit pinggang.. Sekarang kan Ai berulang naik motor.. Penatnya berkali ganda dari drive kereta.. Hari cuti pula, Ai sibuk belajar untuk merakam screen laptop.. Kenapa???
Ramai yang kata untung Ai pandai berblog.. Errrmmm.. Sebab tak ramai yang pandai berblog.. So nak story la alkisah macam mana Ai boleh terjebak dengan dunia blog ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...