Sunday, 12 February 2017

Hakun Store Berwajah Baru

As'salam.. Apa khabar semua?? Ai tengah teruja ni.. Hehehehe.. Ingat tak dalam entry Bersabar dan Terus Tabah, Ai ada cerita pasal lukisan Imanimex??

Ok, sebelum tu.. Ni bukan iklan berbayar ye.. Ni just review ikhlas dari Ai.. Sebab Ai dah selalu guna pic lukisan Imanimex dalam blog dan dalam mukabuka.. So owner page Imanimex patut dapat kreditnya..

Hehehe.. Panjangnya lah hai, mukadimah.. Sebenarnya nak story ni.. Hari jumaat lepas, Ai saja try mesej admin page, minta bagi harga untuk lukisan.. Ai nak ganti pic girl seksi yang jadi model kat kedai online Hakun Store.. Ai bagi la saiz pic dan warna yang Ai nak.. Disebabkan admin page kerja pada waktu siang, so beliau janji akan bagi lakaran tu pada waktu malam..

Lepas siap buat lakaran pic, admin page mesej Ai.. Ai setuju dengan lakaran tu.. So admin page minta Ai proceed dengan bayaran.. Then beliau akan warnakan lakaran tadi.. Ai minta no akaun admin page, buat bayaran dan screenshot resit.. Ai send screenshot resit kepada admin page.. Selepas siap proses mewarna lakaran, beliau mesej hantar pic.. Ai puas hati.. So admin minta alamat email untuk send pic yang Ai tempah.. Dah hantar email, admin page mesej bagi tau.. Ai just reply bagi tau Ai dah terima..

Alhamdulillah.. Ai dah update blog dan tukar pic seksi kepada muslimah... Punya semangat tau nak ganti.. Walaupun yang seksi tu cuma template lukisan blog ni (pic seksi tu memang direka untuk template ni oleh blogtemplate).. Hahahaha.. Apa-apa pun, service yang diberi oleh admin page Imanimex memang tip top.. Coz dalam masa sehari dah siap.. Bayaran pun berpatutan.. Charge untuk pic model muslimah kedai online Ai hanya RM35 sahaja.. Insya-Allah.. Nanti nak minta lukis pic Ai tengok pelangi.. Nak ganti pic burung tengok pelangi tu pula.. Hahahaha.. Ai kan Si Pencari Pelangi..



Nota Jari: Mulanya Ai nak crop je pic imanimex yang ada tapi fikir balik, Ai nak rezeki yang berkat.. So better tempah je la..

4 comments:

  1. Lawa la.. RM35 je? Rasa nak tempah juga la.. nak bagi lawa blog sy.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik, kan.. nak tempah, boleh mesej admin page Imanimex..

      Delete
  2. Replies
    1. comel, kan.. hehehe.. memang berbaloi tempah..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...