Bersabar dan Terus Tabah

As'salam.. Selamat bercuti menyambut tahun tahun cina.. Hehehehe.. Stok limau Ai dah habis.. Oh, ye.. Kengkawan sihat ke??? Ai tak berapa sihat.. Tapi bukan lah sakit yang serius..

Hakun Store

As'salam.. Apa khabar semua?? Ada yang dah mula cuti raya cina ke?? hehehehe.. Untungkan kita duduk Malaysia.. Orang lain raya, kita pun boleh cuti sekali.. Ai??? Eeerrrmmm.. Raya puasa pun Ai tak cuti, tak kan nak cuti raya cina pula, kan.. hehehehe.. Lagi pun minggu lepas dah 3 hari ambil cuti sebab demam panas..

Cinta Buah Betik

As'salam.. Apa khabar?? Amboi.. Rajin la pula tuan blog ni.. Ada je idea nak buat entry baru.. hehehe.. Actually, Ai memang ada banyak idea.. Cuma kekadang sibuk dan stress.. Tu yang tak sempat nak mencoret..
Pic ni Ai ambil dari laci pakcik google.. Pic betik yang pakcik bagi tak ingat simpan kat mana..

Ai memang penggemar sayur-sayuran dan buah-buahan.. Buah betik adalah salah 1 buah favourite Ai.. Masa pregnant HK, hari-hari Ai makan buah betik potong.. Sampai ada yang risau, takut baby kena kuning.. Sekarang ni, HK dah umur setahun 10 bulan dan HK sangat suka makan betik..

Izarra Humaira

As'salam.. Apa khabar semua??? Kali ni Ai nak story tentang Izarra.. Sorry, macam biasa.. Entry ni dah terperam hampir 3 bulan.. Huhuhuhu.. Ok, bukan tujuan Ai untuk mengutip sumbangan derma or apa-apa sahaja yang sewaktu dengannya.. Ai just nak minta kengkawan tolong doakan kesembuhan kepada baby Izarra..


Dengarlah Bintang Hatiku - DeMeiSes


Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karna bagiku engkaulah nyawaku
Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Kerna bagiku engkaulah nyawaku
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Kerna bagiku engkaulah nyawaku
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Kerna bagiku engkaulah nyawaku
Kerna bagiku engkaulah nyawaku


Nota Jari: Love u for ever, my dear...

Harta Dunia

As'salam.. Hari ke 7 dalam tahun baru.. Kengkawan sihat ke?? Ai dah tiga hari takde suara.. Hari ni ok sikit.. Boleh bercakap tapi masih perit.. So Ai lebih pilih untuk diam je..
Inilah harta Ai, dunia dan akhirat...

Selamat Tahun Baru 2017

As'salam.. Selamat Tahun Baru 2017.. Huhuhuhu.. Apsal Ai rasa macam baru sangat sambut tahun 2016, sekarang dah masuk 2017.. Dan tahun ni masih lagi kena bekerja di penang.. 

Apa azam tahun baru??? 

Errrrmmmm.. Rasa dah naik malas nak carry forward azam dari tahun 2006.. Huhuhuhu.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...