Monday, 19 December 2016

Antara Lena & Terjaga

As'salam.. Apa khabar semua??? Harap sihat ye.. Hari ni Ai ambil cuti tahun.. Nak cuti panjang memang tak boleh sebab masih ada kerja.. So dapat sehari pun jadi la..

Antara lena dan terjaga, tahun 2016 dah nak sampai ke penghujungnya.. Macam tak percaya je, Ai masih bekerja di penang.. Hehehehe..

Ok, sebenarnya Ai nak story pasal pic kat atas ni... Wooowwweee.. Macam tak percaya je, blog Ai tersenarai dalam blog untuk disergah pada tahun 2017... Terima kasih sifu hasrulhassan.com sebab sudi masukkan blog Ai dalam senarai..

Mula-mula tengok list tu, Ai cari nama blog Ai dari senarai ke 80 hingga 100.. Tapi takde.. So Ai fikir, takpe la.. Sesaja tengok pula list dari no 1 hingga 79.. Sampai kat no 35, Ai rasa macam kenal je nama blog tu... Hehehehehe..

Dapat tersenarai pun dah cukup seronok bagi Ai yang saja suka suki berblogging ni.. Prinsip Ai dalam mencoret; Blog Ai, Cerita Ai, Cara Ai.. So memang terharu dan sebak di jiwa bila ada yang sudi membaca...hukhukhuk..




Nota Jari: Tetiba mata masuk habuk pula.. Hope tahun depan akan jadi tahun yang lebih baik untuk Ai dan anak-anak..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...