Sunday, 28 August 2016

Senyum: i-Sihat

As'salam.. Apa khabar semua.. Sorry minggu lepas tak sempat nak mencoret.. Minggu ni Ai sempatkan juga coz ada entry yang terlalu lama duk dalam draf.. hahahaha... Jangan marah aaaaaaa.....
Bulan lepas Ai plan bulan ogos nak berulang kerja naik komuter tapi selepas buat test perjalanan, Ai terpaksa batalkan niat tu.. Coz lebih penat daripada Ai ride setiap hari.. 1st nak kena keluar ke stesen komuter pukul 6am coz nak kena naik komuter pukul 6.21am.. Kos RM5 sehala.. Then sampai butterworth pukul 7am.. Kena menapak pula ke jeti dan tunggu feri.. Kos feri RM1.20.. Haaahhhhh... Jangan lupa sediakan duit syiling..
Naik feri sambil berangan ala-ala naik kapal titanic, sampai lah ke jeti sebelah pulau.. Kalau nasib baik, sempat la sampai pukul 7.30am kat jeti pulau.. Kalau tak, lagi lewat dari tu lah.. Dah turun feri, kena menapak sekali lagi ke parking bas.. Tanya punya tanya punya tanya.. Takde bas yang direct lalu depan opis Ai.. Yang paling hampir pun 3 blok dari opis Ai.. Tu pun lalu sejam sekali.. Kalau naik bas shutter, kena berjalan jauh pula.. huhuhuhuhu.. Sudahnya, terpaksalah cancel plan nak tidur relax dalam komuter..

Susu Kambing ~ i-Sihat
Beberapa bulan yang lepas, dalam entry Pasti, Ai ada story Ai dapat trial sachet susu kambing.. Ai agih-agihkan sachet tu kepada KW, KG dan Ai.. So entry kali ni, Ai nak share pengalaman Ai meminum i-Sihat Premium Berry.. Alkisahnya, Ai ada masuk peraduan 'Selfie Got Money' yang dianjurkan sebelum raya ritu.. Nak dijadikan cerita, Ai menang tempat ketiga dalam contest... So Ai boleh pilih salah satu produk i-sihat sebagai hadiah.. So Ai pilih i-Sihat Premium Berry..
-
Memang tak menyesal pilih yang ni coz rasanya memang sedap.. Sehari 2 kali Ai bancuh susu ni.. hahahaha.. Dah macam HB dan HK pula, suka minum susu walhal sebelum ni, Ai tak gemar minum susu.. Ai pernah bagi KG rasa.. KG pun kata sedap dan nak order ni satu kotak.. Ada 15 ramuan terpilih yang terdiri juga daripada sunnah Rasulullah.. Fuuuhhhhh... Memang terbaiklah.. KG yang tak suka minum susu pun, kata sedap.. Maksudnya memang sedaplah... hahahaha... Walaupun Ai kerja berulang alik jauh setiap hari, Ai takde ambil apa-apa supplement.. Tapi lepas minum premium berry ni, Ai rasa tak lengkap hari Ai kalau sehari tak minum.. Banyak kelebihan minum premium berry ni.. Ok, kalau nak tahu antara khasiat yang terdapat dalam premium berry boleh tengok kat pic bawah ni...
Berbaloi-baloi.. Sekarang HQ tengah buat promosi.. 1 kotak 500g ni cuma RM55 dan penghantaran percuma sempena bulan merdeka ni.. So cepat rebut peluang ni.. Ai pun nak order lagi.. hehehehe.. Sesiapa nak selit order boleh whatsapp or telegram Ai: 019-3201012.. Confirm menyesal kalau tak cuba.. hehehehe.. Kepada yang nak jadi agen pun boleh contact Ai..




Nota Jari: Tak sabar nak tunggu premium berry Ai sampai.. dah 3 hari Ai kehabisan stok.. huhuhuhuhu...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...