Senyum: i-Sihat

As'salam.. Apa khabar semua.. Sorry minggu lepas tak sempat nak mencoret.. Minggu ni Ai sempatkan juga coz ada entry yang terlalu lama duk dalam draf.. hahahaha... Jangan marah aaaaaaa.....
Bulan lepas Ai plan bulan ogos nak berulang kerja naik komuter tapi selepas buat test perjalanan, Ai terpaksa batalkan niat tu.. Coz lebih penat daripada Ai ride setiap hari.. 1st nak kena keluar ke stesen komuter pukul 6am coz nak kena naik komuter pukul 6.21am.. Kos RM5 sehala.. Then sampai butterworth pukul 7am.. Kena menapak pula ke jeti dan tunggu feri.. Kos feri RM1.20.. Haaahhhhh... Jangan lupa sediakan duit syiling..

Bundle Online

As'salam.. Salam Zulkaedah.. hehehe.. Syawal dah habis, tapi Ai masih lagi buat biskut kacang setiap hari minggu.. Ada kengkawan opis nak order tapi Ai tak tau nak jual kira macamna?? Ai seronok buat sebab ada yang sudi makan.. Nanti kalau dorang dah jemu, Ai nak try buat biskut lain pula.. hahahaha..
HK menggayakan seluar bundle acik Dhia Faira dan Magic Stroller yang umi jual...
Minggu ni, rasa semangat nak jejalan coz Magic Stroller dah sampai.. hehehe.. Penat tau nak kejar HK.. Dia lari macam lipas kudung.. huhuhu.. Kalau nak dukung, badan HK macam nak sama saiz dengan Ai je.. Inilah dilema ibu-ibu yang bersaiz kecik molek macam Ai.. Anak pula ikut baka ayahnya, so memang nampak umi macam kakak sulong la.. kuang..kuang..kuang.. Kepada yang berminat untuk beli stroller macam ni, boleh contact owner Hakun Niaga: 019-3201012 (Ai lah orangnya)..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...