Tuesday, 9 February 2016

Online Bookcafe

As'salam.. Wah, rajin pula tuan blog ni buat entry baru.. hehehe.. Actually dah dekat 2 bulan draf entry ni.. hahaha..
Ok, nak cerita ni.. Ai adalah agen jualan buku-buku terbitan PTS.. Buku terbitan lain pun, Ai jual juga.. hehehe..


Kenapa PTS??
Ai ni penggemar buku-buku terbitan PTS.. Buku kegemaran Ai adalah buku-buku islamik.. Bukan nak kata Ai baik.. Sebab Ai sedar Ai tak berapa baiklah, Ai suka beli buku-buku islamik.. Ada yang Ai beli di pesta buku dan ada yang Ai beli online..

Ai pilih PTS coz kualiti buku yang diterbitkan.. Gambar kulit buku yang menarik.. Harganya pun sangat berpatutan.. Bahasa yang digunakan, sangat mudah difahami.. 

Kenapa beli online??
Sekarang kan dah maju.. Semua benda berada di hujung jari anda.. Nak beli yang murah sampai lah yang berharga berpuluh ribu.. Semuanya bermula dengan hanya 1 klik sahaja.. Jimat duit minyak, jimat duit parking.. Yang penting menjimatkan masa.. Penghantaran akan dibuat cepat yang mungkin bagi memastikan pelanggan dapat menerima buku dengan segera..

Harga?? 
Lebih murah dari nilai buku.. Means lebih murah dari harga yang tertera pada buku.. Kenapa?? Coz Ai tidak perlu menyewa kedai, so dapat jimat dari kos sewaan.. Tapi kalau anda nak beli dengan nilai sebenar buku pun, boleh je.. hehehe..

Scammers??
Jangan risau.. Ai bukan scammers.. Perniagaan Ai berdaftar tau.. Memang la Ai baru je mula jadi agen jualan PTS, tapi sebelum ni Ai dah berniaga jual macam-macam.. Kalau habis stok, Ai akan pulang balik duit tanpa ambil sesen pun.. Kenapa?? Coz sesen pun kalau anda tak halalkan, Ai perlu  menanggung beban di akhirat kelak..

Haaaaaahhhhhh... Menarik, kan!!! So apa lagi.. Kalau ada buku yang berkenan di hati, pm lah Ai.. Nanti Ai uruskan untuk penghantaran..



Nota Jari: Pic atas tu contoh buku yang dibeli secara online..

1 comment:

  1. salam..pts ada tak kuarkan buku bertajuk ,kelahiran mufrad,. karya zehan..kalo xsilapbuku ni keluaran tahun 2008.. sy dh lma cari..tpi dh xda stok kt kdai2 buku.. berminat sgt nk dptkn buku ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...