Tolong Diri, Tolong Yang Lain

As'salam... Ada yang tertunggu-tunggu entry baru ke?? hehehe.. Sorry, sebenarnya ada banyak story yang Ai nak share.. Tapi takde masa nak mencoret.. Nak curi-curi buat entry masa lunch pun tak sempat.. Online business pun Ai tak sempat nak 'run'.. Rasa nak extra time lebih daripada 24 hours perday.. huhuhuhu.. 
 

The Another Half Of Me

As'salam.. Apa khabar?? Hepi besday kepada kawan-kawan yang sambut besday pada 10/01.. Tarikh istimewa Ai dan HM..


9th Anniversary...
Sedar tak sedar, dah 9 tahun menjadi suri HM.. Bermacam-macam dugaan yang dilalui.. Alhamdulillah, masih bertahan dan bahagia dengan kehadiran 2 orang putera..
Pada mulanya bukan mudah untuk menyesuaikan diri.. Almaklumlah, Ai tak bercinta, coz Ai nak kawin dengan lelaki yang sayang Ai macam my mom sayang Ai or lebih lagi.. So Ai buat keputusan untuk berkahwin dengan HM coz nampak dia sayang dan cintakan Ai macam my mom sayang Ai.. Dia faham tindak tanduk Ai, sama macam my mom faham isi hati Ai.. Ai nekad terima HM kerana Ai bergantung pada sayangnya dia pada Ai.. Ai tak nak bercinta sebelum kahwin coz dah serik putus cinta dan dipermainkan..

Azam 2016

As'salam... Sedar tak sedar, dah 7 hari kita menyambut tahun baru.. Antara soalan yang popular setiap kali tahun baru;
1~> Apa azam untuk tahun ni??
2~> Azam tahun lepas tercapai tak??

Bagi Ai yang dah bertahun-tahun carry foward azam ni pun still ada juga azam baru.. Ok nak cerita azam yang carry forward dulu.. Ai simpan azam ni dari tahun 2006.. Means dah 10 tahun.... ffffuuuuuuhhhhh... Lama gilerrrr!!! Errrrmmm.. Bukan azam nak kurus, ye.. Coz Ai memang dah sedia kurang lemak.. hahahaha... Azam tu tak lain tak bukan, azam untuk mendapat pekerjaan sebagai pegawai dengan menggunakan ijazah yang ada.. Azam yang kedua, Ai carry forward since tahun 2013.. Iaitu azam untuk posting lebih dekat dengan rumah.. Dan 1 azam baru yang Ai plan dari hujung tahun lepas.. hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...