TW: Rice Dispenser

As'salam... Apa khabar semua?? Hope sihat-sihat hendaknya.. hehe.. Tetiba teringat bahasa mengarang surat masa sekolah dulu..

Ya Allah.. Ai tengah banyak kerja sangat sekarang ni.. huhu.. Sedih ni.. Dah agak lama Ai tak sempat langsung berbual-bual dengan geng kerani yang lain.. Terkadang rasa dah tak mampu nak handle semua tugasan yang di amanahkan..

Tinta Kasih...

Maafkan Umi wahai anak-anak yang Umi cintai.. Bukan kehendak umi membiarkan anak-anak Umi membesar tanpa Umi.. Bukan niat untuk membiarkan anak-anak Umi dijaga oleh orang lain..

Memang Umi sedih sangat setiap pagi terpaksa pergi kerja.. Memang Umi nak sangat membesarkan Hamy dan Hafiy sendiri.. Memang sebolehnya Umi nak sentiasa bersama Hamy dan Hafiy..

Mengharapkan Rezeki Tergolek!!!!

Assalamualaikum...
Woweww... Lama betul Ai tak mencoret.. Banyak sangat kerja.. Nak run online business pun tak berapa sempat.. Sejak dari lepas raya, Ai asyik balik lambat je.. HM pula kerja kedai makan dari pukul 4pm-1am.. Ai sampai rumah 7pm lebih.. Kalau rajin, Ai pergi ambil HB dulu.. Then baru ambil HK.. Klu lambat sangat, Ai ambil HK je.. Nanti my sis tolong hantarkan HB..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...