Bicara Tanpa Suara...

As'salam... Kengkawan apa khabar?? Ada tak yang demam raya macam Ai?? Huhu..

Errrmmm... Raya kali ni, Ai sakit tekak dan takde suara.. huhu.. Ai asyik tidur je.. Rasa tak sedap badan.. Susahnya nak bagi arahan kat budak berdua tu.. Dah la HB tu, mulut takde insurans dan selalu buat hal.. huhu.. Nak marah suara pula takde.. Sudahnya, biar je lah dia nak buat apa pun..

Balik Raya.....

As'salam... Selamat hari raya semua.. Agak-agak Ai raya di mana tahun ni?? Hehehe.. Raya tahun ni pun di pahang juga.. Dah menetap di perak, raya di pahang la.. Last balik pahang masa raya tahun lepas.. Mampu balik pahang setahun sekali je... huhu..

Bukan pe, cuti dah tak banyak.. Kalau nak balik sabtu & ahad, memang Ai tak upaya la.. Jadi takde rehat langsung la.. Balik ni pun, Ai asyik tidur je.. Penat kerja tak hilang lagi..

Pasar Kemboja Parit Buntar

Kali ni nak share story pasal pasar kemboja (PK) pula.. huhu.. Jangan pula tanya kenapa namanya pasar kemboja?? Coz Ai sendiri pun tak tahu sejak bila wujud pasar tu?? Setahu Ai, masa Ai masih tinggal di KL.. Setiap kali balik kampung, my mom mesti story pasal pasar ni..

Ai takde lah pula rasa teringin nak pergi.. Samalah macam Ai takde perasaan teringin nak pergi sunway piramid, times square dan seangkatan dengannya masa Ai stay di KL dulu... hehe..

Musim Durian 2015

Alhamdulillah.. Dah 2 minggu kita berpuasa.. Memang rasa sedikit ganjil.. Masih sukar nak percaya, bonda telah meninggalkan kami.. Ini tahun pertama kami berpuasa dan menyambut raya tanpa bonda..

Kebelakangan ni, Ai dah mula jarang balik ke rumah bapa.. Dulu tiap-tiap minggu Ai akan balik.. Tapi sejak serabut sengan kerja dan penat perjalanan ke tempat kerja, membuatkan Ai memilih untuk berehat  di rumah daripada keluar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...