Thursday, 30 April 2015

Sunyi Je....

Amboi..Amboi...Amboi...
Sunyi je blog ni.. Mana tuan blog ni... hehehe...
Sorry ye kengkawan.. Tuan blog busy la.. Tak sempat nak ngadap notebook..

Sebenarnya banyak story yang Ai nak share.. Sepanjang perjalanan pergi & balik kerja, mencurah-curah idea.. Tapi bila sampai rumah, semangat nak baring lebih daripada semangat nak ngadap notebook.. huhu...

Macam yang Ai story dalam entry sebelum ni.. Selain sibuk uruskan business online, sekarang ni Ai sibuk dengan kerja hakiki juga.. Almaklum la, Ai jaga duit penyelenggaraan sekolah kawasan opis Ai.. Okit, Ai tak nak story tentang kerja hakiki Ai tu.. Itu anggap je lah sebagai rahsia kerajaan..

Errrrmmmm... Jarang-jarang sekali online, sekali online hari ni tengok pelawat blog Ai dah cecah 119,536... Wooowwww... Terharunya.. Entry yang paling ramai minat adalah entry tentang Pengalaman Hidup Ai...

Okitlah, sebenarnya Ai dengan penuh hormatnya nak menjemput kengkawan untuk berkunjung ke blog business online Ai.. Sekarang Ai dah ada 2 blog business online.. Blog FH Nur Collections, Ai khaskan untuk menjual kain pasang (kain sulam bukit tinggi indonesia, kain English cotton dll), cadar (cadar patchwork, cadar pengantin, alas sofa patchwork dll), pineng power bank & pelbagai aksesori serta kelengkapan rumah..

Blog QueMuslimah pula, Ai khaskan untuk menjual busana yang berkonsepkan muslimah dan insya-Allah, patuh syariat.. Ada t-shirt brand Muslimah4u, telekung brand Amar Amran, dress dan baju kurung moden.. Pakaian kanak-kanak muslimah pun ada..



Nota Jari: Esok cuti, puaslah baring-baring & golek-golek.. hehehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...