Monday, 27 October 2014

SOGO KL...

Wowwww..SOGO sale lagi!!! hehehe..Tapi sogo memang selalu sale pun..

Kalau Ai masih stay di KL, mesti ari minggu ni Ai akan buat-buat tanya HB nak naik train (LRT) tak?? Jawapannya mestilah dia nak..HB memang sangat suka naik LRT.. So then, Ai akan suruh HB bodek HM untuk bawa kami jejalan.. 

Bila dah setuju, masa nak kluar baru bagi tau Ai nak pergi sogo.. hehehe.. Tapi HM dah memang faham perangai Ai.. Kalau naik train mesti nak pergi sogo.. Coz kalau pergi naik kereta, susah nak parking.. huhuhu..

Rindunya kat rumah KL.. Tapi dah tak boleh balik sana.. Rumah kuarters tu, HM dah serahkan balik.. 27 September 2014 yang lalu, HM dah angkut semua barang-barang dan kosongkan rumah tu.. Sekarang secara rasminya, kami tinggal di perak.. Cuma HM masih dalam proses untuk menjadi civilian dan nampaknya memakan masa juga..

Kami sendiri tak pasti bila prosesnya akan selesai.. Sekarang HM masih perlu ada di KL kerana belum rasmi menjadi civilian..


Nota Jari: So buat masa sekarang ni kami masih PJJ lagi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...