Teratak Kami...

Bulan ni terlalu banyak perkara berlaku.. So tak sempat nak mencorat-coret.. huhuhu.. Terhentilah sekejap cerpen hidup Ai.. 

Sebenarnya, sebelum balik cuti raya ritu, HM maklumkan pada Ai yang dia akan berhenti askar.. Dia dah tak nak sambung kontrak sampai 21 tahun.. Ai terkedu la juga masa dengar.. Tapi lelama Ai fikir, tak pelah.. Rezeki kita kan ALLAH yang tentukan.. Pasti ada rezeki dia nanti, untuk menyara Ai dan anak-anak..

So corat-coret kali ni, Ai nak story tentang teratak / tempat berteduh Ai sejak bergelar isteri kepada HM..
Teratak pertama kami adalah di kuarters kem sungai ara, penang.. Dapat rumah yang dah lama tak berpenghuni, tingkat 4.. HM kata tahun tu ramai yang kahwin, so nasib kami lah dapat rumah tu.. (Ai tak nak la story bab scary coz rumah lama.. huhuhu) 

Raya Aidilfitri 2014

Selamat hari raya Aidilfitri 2014.. Sorry lambat wish.. huhuhu.. Banyak problem yang perlu di'settle'kan.. Disebabkan ada request dari pembaca setia, so Ai nak story la sikit alkisah raya tahun ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...