Wednesday, 16 July 2014

Personal Thing...

Semua orang pasti ada kebiasaan membawa sesuatu.. Ai pun ada benda yang lebih kurang macam wajib kena bawa.. Nak tau apa??
hehehe.. Spect mata memang penting la.. Klu tak rasa dunia ni kabur je.. Tapi klu kat rumah Ai tak pakai pun..
Pencuci muka dan toner, krim muka dan bedak compact.. Tapi Ai bukan lah jenis pakai bedak 24 jam.. Klu dah pakai pagi, nak solat basuh muka.. Kekadang dah malas nak pakai semula bedak, so pakai krim je la.. Tu pun klu rajin.. So that why la, kulit muka Ai kering (mengelupas).. huhuhu.. Lip bum tu sebab bibir selalu kering.. Tangan Ai ni, duk gatal la koyak kulit bibir kering.. Memang kerap la berdarah bibir Ai..

Yang paling penting kena bawa setiap masa adalah KOOLFEVER.. Ai selalu sakit kepala bila cuaca panas.. So setiap kali Ai sakit kepala, memang rasa berbahang sangat kat kepala.. Ai akan tempek la koolfever kat dahi.. Even tengah berjalan-jalan (window shoping) pun, klu Ai sakit kepala, dengan selamberrr je Ai tempek kat dahi.. Pernah jejalan kat pekan temerloh with MIL.. Dia tengok Ai tempek macam tu, dia ajak balik.. hehehe.. Ai sakit kepala tapi semangat nak jejalan..
Ni pic balik kerja jumaat minggu lepas.. Jambatan jem coz ramai yang balik cuti nuzul quran.. Memang sakit sangat kepala.. Oh ya, Ai memang pakai potong kecik-kecik je.. Tapi still nampak pelik kan klu jejalan dengan dahi yang macam tu..


Nota Jari: huhuhu..nampak tak muka orang sakit kepala tu..kuang3...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...