Lagu Raya....

Sedar tak sedar, dah 26 hari umat islam berpuasa.. So bermakna lagi 4 hari je lagi, dah nak raya.. Tahun ni, Ai nak beraya di rumah MIL.. Ai dah lama tak beraya di kampung HM.. Rindu sangat nak makan nasi dagang MIL.. Walaupun boleh makan nasi dagang kat mana-mana kedai tapi nasi dagang MIL tetap menjadi pujaan hati Ai.. hehehe..

Review: MALISH Breast Pump

Ok, sorry coz lambat buat review tentang pump baru Ai ni.. Errmm, lambat ke?? hehehe.. Sebelum nak review tentulah kena cuba try test dulu sebulan, sekurang-kurangnya.. 

Entry Ceritaku: Breast Pump, Ai ada kata nak sangat beli rechargeable breast pump.. Akhirnya, dapat juga beli breast pump electric.. Ai beli online di momsbreasfeeding.. Harga yang terbaik selepas puas servey.. hehe.. Item pos ke opis coz opis Ai berada di ZON A dalam senarai pos laju..
Buat payment 11.06.2014, esoknya barang sampai..

Personal Thing...

Semua orang pasti ada kebiasaan membawa sesuatu.. Ai pun ada benda yang lebih kurang macam wajib kena bawa.. Nak tau apa??
hehehe.. Spect mata memang penting la.. Klu tak rasa dunia ni kabur je.. Tapi klu kat rumah Ai tak pakai pun..

Keluhan Hati...

Dalam entry sebelum ni, Ai ada story tentang Jauh Perjalanan yang perlu Ai tempuh untuk ke tempat kerja.. Pada bulan ramadhan ni, Ai akan bertolak ke tempat kerja sebelum azan subuh iaitu pada pukul 5.30am.. Ai akan sampai ke opis pada pukul 7.10 - 7.15am..
Ai akan solat subuh di opis.. Ada yang kata, sekarang ni subuh masuk awal so syuruk pun awal la.. Then suruh Ai berhenti solat di hentian juru.. Ada pula yang kata, solat subuh ke solat dhuha?? Errmmm... Bagi yang tak melaluinya, memang mudah berkata-kata...

Kembali Pada-Nya....

Semalam Ai tak kerja.. EL lagi..huhuhu.. Alkisahnya, pagi tadi Ai tengah bersiap nak pergi kerja selepas bersahur.. Tiba-tiba my mom dapat call daripada my brother.. MIL dia meninggal masa sahur pagi tadi.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...