Penantian: Lagi 2 Minggu....

Last 2 week, Ai pergi check-up kat GH.. Memang every month kena pergi check up kat GH coz history bersalin HB yang dasyat.. hehehe..
So masa check-up tu, selepas berbincang dengan doc, Ai request bersalin czer and doc pun setuju coz nak prevent dari berulangnya kes masa bersalin HB dulu.. So senang la HM nak apply cuti kalau dah tau tarikh.. Kalau tunggu sakit, baru dia nak balik, takut dia tak sempat sampai pula.. Ye la dari KL - Penang, jauh juga tu..

Alkisahnya, 09/03/2014 dah kena gi serah diri kat hospital penang.. Dan czer akan dilakukan pada 10/03/2014.. huhuhu.. Rasa seram je.. Tapi rasa tak sabar sangat nak peluk si kecil.. Si kecil yang dulu dah besar, sekarang HB dah nak masuk 6 tahun.. So kami memang rindu sangat pada bau bayi.. Memang ternanti-nanti kehadiran orang baru yang akan jadi kawan kepada HB dan penambah seri dalam keluarga kecil kami..

Scan last month doc, dah bagi tau jantina baby.. Actually, Ai yang beriya tanya nak tau gender baby..hehehe.. So nama dah cari la.. Sebelum scan tu HB asyik carikan nama gegirl je.. Coz dia nak adik perempuan.. Hahaha.. Lawak pun ada juga.. Umur baru nak masuk 6 tahun, dah pandai carikan nama untuk baby yang akan lahir.. Bila doc kata baby boy, dia kata baby masuk geng dia & abi.. Umi je tak de geng.. Then dia suruh umi preggy lagi, supaya dapat baby girl untuk jadi geng umi.. huhuhu..



Nota Jari: Harap kengkawan dapat doakan keselamatan Ai & baby, ye.. Dan semoga semuanya berjalan dengan lancar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...