Friday, 11 January 2013

Perbaiki Diri....

Memandangkan hari ni Ai bercuti sakit (huhuhu.. demam selsema xkebah lagi).. So hari ni, Ai berpeluang pergi ke kelas agama BAKAT / muslimah UPNM... hehehe.. Walaupun Ai bukan ahli BAKAT mahupun staf UPNM.. Tapi disebabkan keinginan untuk memperbaiki diri, Ai gagahkan diri pergi menghadirkan diri.. Event sebenarnya tidur lebih membahagiakan dalam masa xsihat ni, ditambah pula dengan kesejukan coz petang tadi hujan..
Sampai je kat masjid UPNM, ustaz dah sedia menunggu.. hehehe.. Kengkawan opis lama semua terkejut tengok Ai datang.. Then Ai bagi tau la, Ai mc hari ni.. Dorang tanya macam mana Ai tau hari ni ada kelas agama.. Sebenarnya Ai sesaja datang je, dah alang-alang mc hari jumaat.. Sebab selalu petang jumaat pukul 3 - 4  petang ada kelas agama.. Then dorang kata Ai bernasib baik coz ni kelas pertama diadakan untuk tahun ni.. Ustaz tanya sekarang Ai kerja mana?? And he ask me, kenapa suara lain je?? hehehe.. Perasan juga dia suara Ai bertambah lemau masin disebabkan sakit tekak & selsema..

Tapi disebabkan demam la Ai dapat joint kelas pada hari ni.. Dan yang pastinya selepas-selepas ni, Ai tak kan ada peluang lagi nak joint kelas agama ni.. huhuhu.. This is one of perkara yang membuatkan Ai rindu pada opis lama..
Ini adalah pic kenangan program yang di anjurkan oleh Pusat Islam UPNM.. Yang segak berbaju hitam duduk kat sofa hitam tu la, Ustaz Mej Daud.. Lelepas ni, Ai dah tak berpeluang la nak joint aktiviti opis lama..


Nota Jari: huhuhu.. Sakit kepala.. Perlukan bantal & tilam.. Itulah sebabnya doktor bagi cuti sakit.. hehehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...