Sunday, 16 December 2012

Practice Drive...

Practice drive ke Persiaran Duta..
Oleh kerana opis baru jauh dari rumah,terpaksalah practice drive pada hari cuti.. But still x ingat jalan..huhuhu.. Ai memang lambat faham jalan.. Ai boleh drive kat penang (pulau sahaja) coz Ai dah biasa dengan jalan-jalan kat sana.. Dulu kan Ai kerja marketing.. So memang kena pusing 1 pulau cari client.. That y la, Ai boleh faham jalan kat sana..


But lain ceritanya kat KL ni..huhuhu.. Opis sebelum ni dekat je dengan rumah, dalam 8-10 minit dah sampai opis.. And Ai memang xpernah drive luar dari kawasan kediaman ni (Kem Perdana Sungai Besi ni besar, Ai drive kat dalam kem je).. Kalau nak keluar pergi shoping, kena la tunggu hubby ada..huhuhu..
Wajah HB yang risau coz selalu HM yang drive..
Siapa sangka sekarang ni, opis Ai di Persiaran Duta.. Pepagi Ai perlu bergerak paling lewat pun pukul 7.10 pagi untuk sampai opis sebelum pukul 8 pagi.. Perjalanan pergi mengambil masa paling kurang 1/2 jam dan perjalanan balik mengambil masa 1 jam coz jalan jem huhuhu.. Sebelum lapor diri, Ai harap sangat dapat sekolah yang dekat dengan rumah je.. huhuhu..



Nota Jari: HM kata mesti ada hikmah disebalik semua ni...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...