Monday, 17 December 2012

Nostalgia???

Ai baru kemas kotak yang Ai  angkut dari UPNM ritu.. Terjumpa koleksi buku-buku and diary UPNM... Wah, nostalgia nya.. hehehe.. Walaupun baru masuk 2 minggu resign dari UPNM.. 

One day, if Ai have a chance (kalau pentadbirannya dah semakin baik) Ai nak masuk semula ke UPNM.. Tapi bukan sebagai kerani la.. Of coz la nak jadi pegawai pula.. Tu pun kalau HM still bertugas di sini la.. Dengar ura-ura, unitnya di Penang nak tarik dia semula balik ke Penang coz sarjan ada 2 post kosong.. So kalau dia kena balik ke unit Penang, dah tentu la Ai akan follow...

Dari sudut mudah pindah randah ni, kelebihannya ada pada pekerjaan sekarang.. Ye la, dah sah-sah jabatan pelajaran ada kat setiap negeri kat Malaysia ni.. Termasuklah kat Penang, kan..


Nota Jari: Betul la kata HM, pasti ada hikmah disebalik semua yang berlaku..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...