Tuesday, 11 December 2012

Debaran - Part 2...

Pagi ni, Ai perlu melapor diri di JPWKL pula.. Pukul 7.00 pagi, kami dah bergerak dari rumah.. Perjalanan lancar cuma banyak juga la kereta.. huhuhu.. Tapi nasib baik hubby yang hantar..

Pukul 7.30 pagi, Ai dah sampai.. My hubby ajak pergi makan dulu tapi Ai takut lambat pula masuk lapor diri.. Ai beranggapan selepas lapor diri, akan terus diberi surat penempatan.. So Ai pesan minta hubby jangan balik dulu.. Ai naik ke tempat lapor diri, rupanya taklimat JPWKL berlangsung sampai ke petang.. Then Ai maklumkan pada hubby, so xde la dia lama menunggu Ai.. Ingatkan boleh tahu segera lokasi penempatan Ai.. huhuhu..


Sebelum tengah hari semasa Ai nak keluar ke tandas,ada seorang staf bahagian sumber manusia JPWKL bertanya nama Ai, pengalaman kerja Ai, duduk dengan family ke kat KL ni, pagi tadi datang naik apa, boleh drive ke??..   Bila dengar banyak sangat soalan cepuput ni, Ai mula gabra!! Apsal tanya banyak sangat soalan ni?? huhuhu.. Takut dia nak tempatkan Ai kat situ je coz kat orang lain dia xtanya pun.. Bukan Ai nak memilih, tapi masalahnya Ai xpandai jalan kat KL ni.. huhuhu.. Ai harap sangat dapat sekolah yang dekat-dekat dengan rumah je..

Taklimat pada sebelah petang, Ai dimaklumkan penempatan akan diberitahu sebelum balik.. But bila dah tiba masanya, sebelum balik kami dimaklumkan untuk Gred W17 masih belum dapat nak tentukan lokasi penempatan kerana terdapat rombakan yang sedang dibuat bagi pengisian kekosongan kami... 
So esok masih perlu hadir ke jalan duta lagi.. huhuhu.. Tapi hari ni, Ai xde sakit kepala.. Alhamdulillah..



Nota Jari: Masih risau kerana masih xtahu lokasi penempatan.. huhuhu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...