Wednesday, 28 November 2012

Kurussss!!!!

Ari ni Ai ambil cuti coz nak buat medical check up for new job.. hehehe.. Ai sesaja buat check up kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah B. B. Bangi..
Masa sem 6, 2005.. pipi Ai tembun kan...
Errmmm.. Tak de apa-apa problem.. Tapi time doktor nak tulis berat badan Ai, "ala 41kg je, ringannya dik.. Adik xselera makan ke ni??".. "hehehe.. saya makan je.. Cuma saya alergi pada minyak.. Kalau makanan berminyak automatik saya xboleh makan (telan)..hehehe".. Then doc said; "untungnya macam tu.. Tak payah susah-susah nak diet"..


Huhuhu.. Ai pernah rasa gemuk berat around 55kg time pregnant 9 bulan HB dulu la.. Lepas bersalin badan terus kembali kepada asal.. Dulu masa belajar berat Ai around 45-47kg.. Masa tu pipi tembun.. hehehe.. Ai sendiri xsedar bila Ai kurus??.. Yang lawaknya my sis said; "hang dah kurus ni baru aku tau rupanya muka hang bujur sirih".. huhuhu.. Ye ke?? Ai nampak muka Ai bulat macam dulu je!!
Cuba bandingkan pic di atas dengan pic di bawah.. Ada perbezaan ke??
Cuti Depavali 2012
For me, Ai still sweet like before.. hehehe.. Perbezaan yang ketara adalah sekarang dah tua, so mata pun dah rabun.. huhuhu... Yang xpernah berubah adalah senyuman Ai... Betul ke??


Nota Jari: Sebelum jumpa doc, Ai minta keluar nak makan tengah hari.. hehehe.. Dah janji nak jumpa my cyber pren.. Kenal melalui laman chat Alamak since 2004.. Today is our first meeting.. Ooppss, of coz la my hubby & my son ikut sekali.. Thanks to Amir, coz belanja Ai pizza hut prawn tempura cheese.. hehehe..

3 comments:

  1. oppss.. dh lama dh kita kenal ye.. lupa dh bila.. anyway.. u r welcome.. nk turun johor bgtau.. free accomodation.. just for u.. n family too la,.. heheee

    ReplyDelete
  2. emm.. nk citer psl kurusss... amir lps grad cuma 49kg.. mula2 keje x leh derma darah.. underweight.. huhu... smlm u tgk amir.. rasanya berat skrg 72kg.. caya x.. berapa puluh kg naik.. hahahaa.. isteri jaga makan baik punyeee.. heeeeee

    ReplyDelete
  3. hehehe..Ai & hubby sama-sama makin kurus..hubby pun dah byk susut..memasing xde selera mkn..tgk je la masa makan semalam, HB lagi la susah nak makan..huhuhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...