Saturday, 6 October 2012

What Should Ai Do????

Rasanya dah lama sangat Ai & HM x tengok wayang... Last masuk panggung tahun 2010, tengok cerita NGANGKUNG... Masa tu, Ai ambil cuti untuk pergi interview kat tempat kerja sekarang ni... Balik interview, singgah station minyak salin baju... hehehe.. Pergi interview kena la pakai baju kurung.. Nak dating kena bertukar ganas sikit pakai seluar... hehehe.. Kami hantar HB kat rumah pengasuh sebab HM nak bawa Ai pergi interview.. Baru la aman sikit nak dating tengok wayang...
Ok, Ai bukan nak story tentang filem 'Ngangkung', tapi tentang perasan melonjak-lonjak nak gi tengok wayang cerita 'AKU TERIMA NIKAHNYA'...


Nak sangat tengok cerita ni tapi xboleh la bawa HB... Kang dia menjerit kuat-kuat bila tengok Ai nangis... huhuhu.. Kalau boleh nak pergi dengan hubby je... Nak menghayati cerita ni sesama... Tapi kalau xbawa HB nak tinggal mana?? Sapa nak jaga HB kalau kami pergi masa hari minggu.. Kalau nak pergi weekday, Ai xboleh nak cuti coz tengah sibuk dengan auditan tahunan... MBMiK minta siapkan that audit end of this month... huhuhu...

Dulu Ai cukup xsuka AP.. Ai jadi suka pada AP sejak tengok cerita CHENTA.. AP berlakon dengan FS dalam drama tu.. Ai minat FS, so Ai pun follow la cerita tu.. Lepas cerita tu, Ai follow cerita  TENTANG DHIA pula.. Kali ni AP berlakon dengan ND pula.. Ai memang suka tengok ND coz she looks very cute... hehehe.. So lelama Ai boleh terima lakonan AP sebab Ai rasa AP ada iras-iras macam HM... kuangkuangkuang... (mesti ramai kengkawan rasa nak muntah dengan statement Ai tadi..hehehe..)


Nota Jari: huhuhu... rasa macam ruangan gosip la pula...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...