Monday, 22 October 2012

My Name Is Linz Kushina...

Actually that is not my real name.. Ai just use that nick name for cyber world only... hehehe..

Dari kecil my family and friend call me as INA.. Then bila dah masuk asrama (matrikulasi), Ai rasa ramai sangat orang nama Ina.. So bila masuk U, Ai ambil keputusan nak tukar nick name jadi LIN.. Rupanya ramai juga orang nama Lin.. Dan xramai kengkawan yang nak panggil Ai dengan nama Lin coz ramai dah selesa panggil Ai dengan nama Ina..
Uzumaki Kushina ibu kepada Uzumaki Naruto...

Tapi Ai tetap guna nama Lin untuk alam maya... LINZ terwujud ketika Ai tengah mencari nama untuk buat email hotmail masa Ai belajar dulu.. KUSHINA pula adalah nama ibu kepada my favorite karektor anime NARUTO .. Ai guna nama LINZ KUSHINA since 2010..Masa create this blog pun Ai guna nama tu juga..

Si Pencari Pelangi adalah nama pada paparan blog Ai.. Ai pilih nama tu sebagai simbolik, Ai sentiasa berusaha mengejar kejayaan...

Mesti kengkawan pelik membaca pengenalan diri Ai ni kan.. Sepatutnya pengenalan diri ditulis masa mula-mula create blog.. hehehe.. Sesaja nak buat penerangan, coz setiap kali Ai reply komen kengkawan pada shout box, Ai xgunakan gelaran sebagai admin sebaliknya sebagai LINZ... Hope xde yang konpius ye..


Nota Jari: For those yang dah buat blogwalking at my blog, Ai dah balas semua kunjungan kengkawan... Terima kasih di atas kunjungan kengkawan..

8 comments:

  1. emm... x cite gak ke Ai minat katun sailormoon..
    ingat g perkenalan kita.. as cyber fren.. berbls email tru sailormoon mail... dh lama amir prasan Ai minat menulis.. tu yg amir ckp baca email cm baca novel.. haha.. keep it up.. keep writing if it can make Ai happy.. amir cuma dpt beri perangsang dr jauh je

    ReplyDelete
  2. hehehe..perli ke??hehe..tu la, terlupa sangat Ai ada follower yang setia..

    ReplyDelete
  3. cite psl sailormoon... apa jd webmail tu ye.. dh lama sgt2 x bukak..
    ntah ada lg ntah x.. kalau ada pun lupa dh password..
    nak bukak bukan apa... nak 'gali' balik siri novel2 lelama...
    buat koleksi peribadi... tp even lama x baca.. kisah suka duka dlm novel tu sentiasa terpahat dlm ingatan.. always my dear.. jadikan pengajaran n sempadan.. thanks to Ai

    ReplyDelete
  4. ntah la..email Ai tu rasanya dh x aktif..hehehe..sebenarnya dah ingat apa Ai coretkan..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Nice name Linzz Kushina. Salam perkenalan dari Suria. Awak peminat Anime X?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... salam pkenalan memang minat tengok anime.. tak layan cerita drama..

      Delete
    2. Kita sama. Dah tengok movie One Piece yang latest? Best kan :-)

      Delete
    3. Alamak.. tak sempat tengok lagi.. tapi HM dah tengok..dia kata best...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...