Selamat Ulang Tahun, HB....

Bagaikan tidak terasa hari-hari yang telah berlalu...
Bagaikan sekejap sahaja masa yang telah berlalu...
Masih terbayang-bayang didepan mata kebahagian menyambut kelahiran putera sulong kami 4 tahun yang lalu...
pic selepas diazankan...

Baju Adik Ke??

Pada hari minggu yang lalu, Ai paksa my hubby bawa Ai ke Mydin USJ... Nak beli cardigan yang macam jubah.. Masa cuti ari Malaysia ritu, kami dah pergi cari kat GM Plaza KL tapi xde yang Ai berkenan... Then my pren ada mesej bagi tau adik dia baru beli that cardigan kat Mydin USJ... Apa lagi, memang Ai teringin sangat la nak ngajak hubby ke sana..
Jalan-jalan kat Alamanda...

HB Diet??


Memang sebelum ni, HB xberapa nak makan.. Tapi sejak lepas balik daripada kampung Ai (bulan 6 ritu), HB dah pandai rasa lapar... I mean, walau dia terlalu kusyuk bermain dia akan tetiba teringat nak makan... Sedangkan sebelum-belum tu puas pujuk suruh makan tapi dia xnak & sibuk nak main je... Tapi Sayangku HB sekarang dah mula nak berdiet.. Katanya klu makan banyak nanti cepat besar & perut jadi besar... So, sejak minggu lepas HB xnak makan banyak.. Makan sikit je, dia kata dah kenyang...


Andai Ku....

Andai Ku Punya Sayap,
Kan Terbang Tinggi Mencari Pelangi,
Ingin Ku Lihat Pelangi Sedekat Yang Mungkin..

Andai Ku Bisa Terbang,
Kan Ku Turuti Ke Mana Sahaja Perginya Pelangi,
Agar Keceriaan Pelangi Sentiasa Mengiringi Ku..


Hasil Potong & Jahit

Errmmm... Ok tak perubahan yang Ai buat pada blog ni... Kalau ada kengkawan yang biasa datang menjengah kat blog ni, mesti perasan perubahannya kan... Kali ni, Ai dah xnak gunakan tema gelap sebab Ai berharap PELANGI akan muncul dalam hidup Ai... Dulu Ai gunakan tema gelap coz nak menunjukkan, betapa hati Ai berada dalam kekecewaan... Sekarang Ai dah nekad, serahkan segalanya kepada Sang Pencipta untuk menentukan takdir Ai... Ai redha dan yakin ketentuan Allah itu adalah yang terbaik untuk Ai...
Hasil jahitan sendiri...
Disebabkan masa balik raya ritu, ada yang bertanya mana baju yang Ai potong ritu... hehehe.. So ni Ai upload la pic baju & tuannya sekali... hehehe... Bertungkus lumus siapkan menjahit coz nak pakai masa jamuan raya opis Ai ari Jumaat lepas...


Tolonglah, Ai Merayu....

Ermmm... Kali ni Ai nak mencoret bab gejala sosial sekarang ni... huhuhu... Sebenarnya Ai rasa sedih sangat dengan perkembangan remaja sekarang ni... Dewasa ini (fuhh lama xguna perkataan ni), banyak sangat kes buang bayi... Ai dulu pun pernah juga merasa muda remaja dan Ai bukannya dari family yang islamik sangat pun... Tapi alhamdulillah, atas didikan ibu bapa, Ai tak terpengaruh dengan gejala sosial...


16 September



Selamat Hari Malaysia kepada seluruh rakyat Malaysia... Ermmm.. Dah lama Ai x update this blog... huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...