Wednesday, 29 August 2012

Pujaan ati HB

Ahad lepas lepas hantar mak mertua ke rumah kakak ipar, kami menyinggah sekejap di Alamanda... Sesaja jalan-jalan cari makan.. Then my prince request nak beli THOMAS...
HB tengah bahagia dapat beli Thomas...
Macam biasa la, HB janji nak jadi anak yang baik, dengar cakap dan macam-macam lagi la... Pandai betul membodek bila dia nak sesuatu... Keletah HB semasa di TOY R US mencuit hati Ai & HM... Walaupun kami selalu marah-marah pada HB (coz dia terlalu aktif, xboleh duduk diam & mulut xberenti bercakap) tapi hakikatnya kami teramat sayangkan HB...
Bawa sendiri beg plastik coz HB seronok sangat...


Lepas balik kerja semalam, sesaja dating dengan HM kat The Mines  and of coz la anak bujang tu ikut sama.. Kali ni, kami belikan child mats ni pula... Sebenarnya dah lama teringin nak beli.. So semalam capaikan juga la hajat yang dah lama terpendam tu... Ai choose pic jalan raya coz HB memang suka sangat dengan segala jenis transport.. Sampai je rumah, dia terus susun transport mainannya atas that mats... Ai pun rasa teruja nak tumpang main sama... hehehe...


Nota Jari: Errrmmm... Bertambah sepah la rumah Ai... huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...