Friday, 10 August 2018

Major Depression

As'salam.. Salam jumaat.. Harap korang semua sihat.. Dan doakan juga supaya Ai sihat, ye..

Eerrmmm.. Selasa lepas Ai dah pergi temujanji dengan pakar psikiatri.. Ai ambil cuti walaupun sesi temujanji tu pada sebelah petang.. 



Thursday, 9 August 2018

Depression - Temujanji Pertama

As'salam.. Sorry tak update, Ai dah pergi jumpa dengan doktor psikiatri.. Doc bagi ubat untuk kawal kemurungan.. Tapi ubat tu jadikan Ai mengantuk.. Ai asyik tidur je.. So Ai sambung cuti.. Kebetulan HB demam, so memang jadi alasan tak pergi kerja la..


Friday, 3 August 2018

Anxiety & Depression

As'salam.. Lama tak mencoret.. Bulan lepas ada 2 entry je.. Ke mana Ai menghilang??? Sebenarnya Ai sedang bergelut dengan kemurungan..

Wednesday, 25 July 2018

Hidup Baru

As'salam.. Lamanya tuan blog bersembunyi.. Huhuhu.. Bukan apa, Ai tengah stress sebenarnya.. Dari bulan lepas.. Tapi bulan lepas, Ai masih gagah juga mencoret.. Bulan ni, dari awal bulan memang mood dah takde.. Ibarat layang-layang yang terputus tali.. So bukan senang nak kejar balik mood tu.. Hahahaha..
Pemandangan di opis baru..

Sunday, 15 July 2018

Kuatkan Hati

As'salam.. Sihat ke?? Hehehe.. Ada ke yang risau kan Ai.. Hehehehe.. Al-maklum la, 3 minggu Ai langsung tak mencoret.. Macam biasa la, kalau Ai tak mencoret means Ai tengah busy or tengah serabut..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...