Wednesday, 19 September 2018

Suicidal Thoughts

As'salam.. Sorry dah lama tangguh entry ni.. Dah lama janji kan.. So kena la tunaikan.. Nanti korang kata 'janji dicanaikan' pula.. Hehehehe..

TRIGGER WARNING (tidak sesuai bagi korang yang memang ada niat suicide)



Wednesday, 12 September 2018

Depression: Berhak Bahagia

As'salam.. Apa khabar semua.. Wah!!! Cuti lagi.. Seronok betul dapat cuti panjang dan dapat cuti sakit sehari.. 



Wednesday, 29 August 2018

Depression Bukan Gila!!!

As'salam.. Hari ni appointment kedua di Klinik Psikiatri.. Masih jumpa doc yang sama.. Doc bagi ubat yang sama.. Dan yang best nya, dapat cuti sakit.. Hooorrreeeyyyyy...

Sunday, 26 August 2018

Ada Apa Dengan Kemurungan (Depression)???

As'salam.. Harap korang tak bosan sebab Ai asyik share tentang depression je.. Huhuhuhu.. Ai nak sangat pulih.. Sedang berusaha mengatasi punca kemurungan.. Ni Ai share penerangan tentang kemurungan oleh Doktor Nurzuriana..




Sunday, 19 August 2018

Meneroka BlueBlue Playland

As'salam.. Sihat ke?? Alhamdulillah, anak-anak Ai sihat.. Ai masih cuba sesuaikan diri dengan ubat yang psikiatri bagi untuk kawal depression.. Sebenarnya dah lama Ai tak bawa anak-anak pergi berseronok.. Ai asyik berkurung dalam bilik je..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...