Saturday, 21 April 2018

I'm Fine

As'salam.. Errrmmmm.. Sebenarnya dah lama nak buat entry ni.. Baru hari ni, bersungguh-sungguh nak mencoret entry ni..
Minggu ini kita dikejutkan dengan berita cubaan bunuh diri di jambatan kedua penang.. Dan pagi tadi, dikejutkan pula dengan berita bunuh diri di prangin mall, penang..

Thursday, 19 April 2018

Anxiety Disorder

As'salam.. Tengah hari tadi masa tengah lunch dan membawang dengan my pren, Ai terima mesenger..
Kecelaruan Keresahan dalam bahasa melayu nya.. Tapi kita lebih familiar dengan istilah anxiety disorder.. Hehehe.. Sebenarnya Ai pun baru je tahu istilah ni.. 

Wednesday, 18 April 2018

Check-Up 4 Tahun

As'salam.. Hari ni Ai balik half-day.. Kalau ikut kan, nak cuti je.. Ye la.. Kalau rajin sangat kerja, nanti tak habis pula cuti tahunan Ai.. Hahahaha.. Masih ada 20 hari..
Memang nak cuti hari ni.. Tapi disebabkan semangat nak membawang lebih tinggi, so gigih juga la datang kerja..

Saturday, 14 April 2018

Geng Membawang

As'salam.. Salam Israk dan Mikraj.. Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan Allah..
Saja nak story pasal geng membawang Ai.. Kalau perasan, sejak bertukar Ai takde story pasal opis baru Ai.. Sebab Ai tak target nak kerja lama kat sini.. Masa lapor diri pun, Ai dah bagi tau.. Ai nak keluar dari sini.. Hahahaha..

Thursday, 12 April 2018

Jatuh Bangun

As'salam.. Minggu ni semua pakat kecoh pasal mengundi.. Ai pula cuma kecoh nak cuti je walaupun tak terlibat masa mengundi.. Sebab Ai masih lagi kena mengundi pos.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...