Berhenti Berpaling..

As'salam... Wwoooowwweeeee... Bersawang dah blog!! Mana tuan blog ni??.. Hahahahaha..
Kepada followers (eerrrmmm, ada kan yang follow blog Ai??), sorry sesangat.. Lepas settle masalah, memang rasa lega sangat.. 

Terus Mencintai - Siti Nordiana


Oh Kasihku takkan hilang
Bila Kau ingat kepadaku
Oh Cintaku tak akan pudar
Bila Kau selalu disampingku

Hampir Karam...

Sebelum nak mulakan coretan, Ai nak minta maaf kepada yang membaca coretan ni.. Kalau ada yang tak elok, abaikan.. Ambil yang elok je untuk jadikan pengajaran.. Maaf juga, Ai tak dapat nak story selengkapnya.. Terpaksa hiden juga..
Dalam entry Ai yang terdahulu, Ai ada kata nak story bila keadaan dah reda.. Ok, ni Ai kotakan janji..

Pelangi Yang Dicari...

Ya Allah,
Terlalu berat dijiwa..
Terlalu gusar dihati..
Terlalu kusut diminda..
Jiwa ini semakin lesu,
Hati ini semakin lemah,
Minda ini semakin letih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...