Tuesday, 22 May 2018

Fiena Mentor - Tuhan, Jaga Dia Untukku


Tuhan
Ku Mencintai Dia
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Tuhan
Ku Amat Menyayanginya
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Friday, 18 May 2018

Waktu-waktu Baik Untuk Berdoa

As'salam.. Salam Ramadhan.. Jom kita banyakkan berdoa.. Ni Ai nak share waktu yang baik untuk berdoa..


Tuesday, 15 May 2018

Hell Girl

As'salam.. Errrmmm.. Lagi 2 hari kita akan bertemu dengan bulan yang penuh dengan keberkatan.. Sama-sama la kita rebut peluang untuk menambah pahala..
Peminat anime mesti tahu cerita ni.. Kalau kat saluran animax selalu siar tengah malam.. Ai sanggup berjaga, nak tengok punya pasal.. 

Friday, 11 May 2018

Hentikan Perbalahan

As'salam.. Salam Malaysia Baru.. Woooowww!!! Memang terkejut.. Tapi tu la hakikat nya..
Ai memang tak minat langsung politik.. Tak nak ambil tau pasal politik.. Sebab Ai tak suka kutuk mengutuk, maki memaki, buruk memburuk dan apa-apa seangkatan dengannya..

Saturday, 5 May 2018

Rider Solariz

As'salam.. Semalam tak jadi MC.. Bangun pagi rasa sihat pula.. Tu yang pergi kerja.. Balik nak terus tidur rumah bapa.. So bawa HK pergi kerja.. Dah pesan kat my sis tolong bawa HB ke rumah bapa..
Huhuhuhu.. Saja nak share story sebulan yang lepas..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...