Wednesday, 12 September 2018

Depression: Berhak Bahagia

As'salam.. Apa khabar semua.. Wah!!! Cuti lagi.. Seronok betul dapat cuti panjang dan dapat cuti sakit sehari.. 



Wednesday, 29 August 2018

Depression Bukan Gila!!!

As'salam.. Hari ni appointment kedua di Klinik Psikiatri.. Masih jumpa doc yang sama.. Doc bagi ubat yang sama.. Dan yang best nya, dapat cuti sakit.. Hooorrreeeyyyyy...

Sunday, 26 August 2018

Ada Apa Dengan Kemurungan (Depression)???

As'salam.. Harap korang tak bosan sebab Ai asyik share tentang depression je.. Huhuhuhu.. Ai nak sangat pulih.. Sedang berusaha mengatasi punca kemurungan.. Ni Ai share penerangan tentang kemurungan oleh Doktor Nurzuriana..




Sunday, 19 August 2018

Meneroka BlueBlue Playland

As'salam.. Sihat ke?? Alhamdulillah, anak-anak Ai sihat.. Ai masih cuba sesuaikan diri dengan ubat yang psikiatri bagi untuk kawal depression.. Sebenarnya dah lama Ai tak bawa anak-anak pergi berseronok.. Ai asyik berkurung dalam bilik je..





Friday, 10 August 2018

Major Depression

As'salam.. Salam jumaat.. Harap korang semua sihat.. Dan doakan juga supaya Ai sihat, ye..

Eerrmmm.. Selasa lepas Ai dah pergi temujanji dengan pakar psikiatri.. Ai ambil cuti walaupun sesi temujanji tu pada sebelah petang.. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...