Tuesday, 15 May 2018

Hell Girl

As'salam.. Errrmmm.. Lagi 2 hari kita akan bertemu dengan bulan yang penuh dengan keberkatan.. Sama-sama la kita rebut peluang untuk menambah pahala..
Peminat anime mesti tahu cerita ni.. Kalau kat saluran animax selalu siar tengah malam.. Ai sanggup berjaga, nak tengok punya pasal.. 

Friday, 11 May 2018

Hentikan Perbalahan

As'salam.. Salam Malaysia Baru.. Woooowww!!! Memang terkejut.. Tapi tu la hakikat nya..
Ai memang tak minat langsung politik.. Tak nak ambil tau pasal politik.. Sebab Ai tak suka kutuk mengutuk, maki memaki, buruk memburuk dan apa-apa seangkatan dengannya..

Saturday, 5 May 2018

Rider Solariz

As'salam.. Semalam tak jadi MC.. Bangun pagi rasa sihat pula.. Tu yang pergi kerja.. Balik nak terus tidur rumah bapa.. So bawa HK pergi kerja.. Dah pesan kat my sis tolong bawa HB ke rumah bapa..
Huhuhuhu.. Saja nak share story sebulan yang lepas..


Thursday, 3 May 2018

Cuti Sakit Lagi

As'salam.. Errrmmm.. Tak habis lagi kisah cuti sakit.. Huhuhu.. Nak balik kerja semalam, dah siap bagi tau kat my pren yang Ai nak MC hari ni.. Hahahaha.. 
Disebabkan tak tahan sakit yang berdenyut-denyut, pagi-pagi buta Ai terus pergi klinik.. 

Tuesday, 1 May 2018

Adzrin - Bukan Yang Terbaik


Inginku luahkan semuanya
Namun tak pernah diberi masa
Inginku cuba berterus terang
Namun tak pernah diberi peluang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...