Si Kenari Silver

As'salam.. Errrmmm.. Mungkin mood tahun baru, so tuan blog rajin pula nak update blog.. Hahaha.. Kome jangan la pelik.. Hari ni nak story pasal kesayangan Ai si kenari silver.. Sejak bulan oktober 2017, kerap sangat meragamnya.. Huhuhuhu...

Jenis-jenis Mimpi

As'salam.. Tetiba rajin pula nak mencoret.. Eerrrmmm.. Subuh-subuh adam dapat mesej tentang mimpi.. Dah spoil mood Ai tengah drive.. Hahahaha.. Ok, makanya berkobar-kobar semangat Ai nak buat entry story tentang mimpi..

Kembara 1 Jan 2018

As'salam.. Selamat tahun baru 2018.. Errmmm.. Tahun ni Ai tak nak la cerita pasal azam tahun baru.. Coz still lagi carry forward since 2006.. Cuma azam dari 2014 je yang dah dapat capai tahun lepas.. Yang mana faham, faham la.. Yang tak faham sudah.. 

Berhenti Berpaling..

As'salam... Wwoooowwweeeee... Bersawang dah blog!! Mana tuan blog ni??.. Hahahahaha..
Kepada followers (eerrrmmm, ada kan yang follow blog Ai??), sorry sesangat.. Lepas settle masalah, memang rasa lega sangat.. 

Terus Mencintai - Siti Nordiana


Oh Kasihku takkan hilang
Bila Kau ingat kepadaku
Oh Cintaku tak akan pudar
Bila Kau selalu disampingku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...